NasDagan innan min födelsedag (15 Juli) föräras vi med Nas nya album, som efter mycket om och men står utan titel. Albumet skulle från början få titeln Nigger, men efter påstådda påtryckningar och kritik från bl.a. USA:a kongress, så står nu albumet utan namn.

Första singeln från skivan är Hero, och låter lovande.

Visst material har redan läckt ut, och det här ser ut att kunna bli en av de bättre Nas-skivorna på senare år. Trots att jag ställer mig till skaran som anser att Nas är vår tids främste MC, så har han släppt en del mindre lyckat material.

En av låtarna som läckt är Be a nigger too, den har t.o.m hunnit få en video.Ladda hem Nas mixtape The Nigger Tape, med DJ Green Lantern [HÄR]

/ Anders

Space is the placeNy design från mitt favoritmärke, Imaginary Foundation. Och vem kan säga emot? Space är otvivelaktligen "The Place"

/ Anders

Veckans sneakers


Veckans sneakers är de här Pumaskorna, framtagna i samarbeta med Sneaker Freaker Magazine. De går under namnet Blaze of glory. Utöver den vanliga utgåvan, så kommer skon också komma i en begränsad utgåva på endast 50 par, tillverkade i hajskin. De skorna blir mer eller mindre omöjliga att lägga vantarna på. Att hajar ska få sätta livhanken till för ett par skor kan man ju dessutom ha åsikter om. 

/ Anders

Hiphop och Emo?+
Det här är ett udda sammarbete vill jag lova. Lazee har gått ihop med svenska bandet Neverstore och resultatet är hans nya singel - Hold On. Introt känns väldigt annorlunda och ovant men efter några lyssningar måste jag medge att låten både stärker och sätter sig. Jag tycker att den är riktigt bra och det är skönt att Lazee har övergett namedroppingen som präglade Rock Away.

Varsågoda:/ Alicia

Veckans sneakers.Förra året samarbetatde Sneakersnstuff med puma, och gjorde en Clyde inspirerad av samerna. I år har de samarbetat med Reebok, och temat i år är Dalahäst. Den kommer att produceras i 300 ex, och kommer endast att säljas i ett fåtal butiker i världen. Lägg märke till det lilla dalahästspännet längst ned på snörningen.

/ Anders

Kär i en ängel

Andra singeln från Håkan Hellströms "För sent för edelwiess" är den souliga "Kär i en ängel". Videon bjuder på lite skoldiskonostalgi.


Lil' Wayne = Alfred NobelLil' Wayne spottade säkert ur sig över hundra låtar på olika mixtapes under 2007, men nu är det slut på det verkar det som. Nu vill Weezy rentvå sina händer från hela mixtape-fenomenet, som han menar att han själv har skapat. Han är trött på det. Han liknar sig vid Alfred Nobel (eller Arthur Nobel som han säger). Han har vissa luckor i historiekunskaperna.Man kan ana att han är en aning hög under intervjun. 

/ Anders

RSS 2.0