R Kelly



R Kelly och hans till synes påmålade skägg är antagligen på väg till fängelse. Han står åtalad för barnpornografi, och jag vet inte vad. Det är ju inte första gången sådana anklagelser har kopplats samman med hans namn. Det hela har sitt ursprung i en sexvideo där R Kelly och en underårig tjej (13-15 år) medverkar. Kellys advokater menar att det inte är deras klient som medverkar i filmen. Kelly har nämligen ett signifikant födelsemärke på ryggen, vilket mannen i filmen saknar. Det är en riktig såpa.

R Kelly lämnar ingen oberörd. Han är en sån person som man antingen älskar eller hatar. Personligen så älskar jag honom. Jag älskar honom för hans storhetsvansinne. Om när det kommer till kritan så är han en fantastiskt bra kompositör och sångare. Som krona på verket i detta storhetsvansinne har vi självklart "Trapped in the closet", RnB-såpoperan i 22 delar, där han själv sjunger alla roller. Går även under benämningen "Hip-Hopera". Allt som allt är det ca 80 minuter av otrohet i alla dess slag, maffiauppgörelser m.m. Du får själv avgöra om det är bra eller dåligt. Det är i alla fall helt galet


"Not only is there a man in his cabinet, but the man is a midget, midget, midget, midget!!! "

Titta även på hans fantastiska låt "Real Talk", som han här har gjort en helt egenhändigt inspelad video till, med ganska roligt resultat.



/ Anders

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ja, men visst är det alltid kul med kommentarer?

Vad händer idag? :)

2008-05-27 @ 06:58:03
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0